Get Adobe Flash player

Lichaamswerk - Voetreflextherapie - Klankschalen

LICHAAMSWERK

De uitvoering van  Lichaamswerk kan worden toegepast bij de diverse Wellness Massages. Het Lichaamswerk bestaat uit verschillende toepassingen die ik als Wellness Masseur toepas op bepaalde drukpunten (energiestelsel)  op het lichaam zoals op de achterzijde, rug, billen & benen voorzijde, borst, buik, benen & voeten (= Voetreflextherapie) als op het hoofd   (= Rebalancing/Cranio Sacraaltherapie).

 

VOETREFLEXTHERAPIE

Voetreflextherapie is een behandeling die erop gericht is de zones op de voet, die in verbinding staan met alle organen, zenuwen & klieren van ons lichaam, een impuls te geven. Het zelfgenezend vermogen wordt hierdoor gestimuleerd. Het lichaam komt hierdoor weer beter in balans en kan zich versterken, of zelfs helemaal herstellen. Als Wellness Masseur begin & eindig ik altijd met een ontspanningsmassage (vanaf de knie), u komt dan tot rust & kan zich dan beter ontspannen. Dan begint de  Wellness Masseur met het behandelen van de klacht. De Wellness Masseur behandelt geen contra  indicaties, zoals bij hoge koorts, een besmettelijke ziekte, zwangerschap, trombose, hartklachten en/of bij een lichaamsvreemd voorwerp in het lichaam. Wanneer men bijv. pijn heeft aan de maag, dan is de reflexzone op de voet ook pijnlijk. Na de behandeling krijgt u een glas water voor het afvoeren van de afvalstoffen die vrijgekomen zijn tijdens de behandeling.

Een behandeling Voetreflex Massage is laagdrempelig & men kan op de sokken of kousen na de kleding aan houden.

Een behandeling Shiatsu/Stoel Massage in Combinatie met Voeteflex Massage is ook mogelijk. Shiatsu/Stoelmassage is eveneens laagdrempelig & kan op de kleding uitgevoerd worden.

Om  Lichaamswerk & Voetreflextherapie met  de diverse Wellness Massages te combineren en/of toe te passen is het een extra weldaad voor Lichaam & Geest.

 

OMGAAN MET KLANKSCHALEN

Vanaf september 2017 zijn sessies met gebruik van Klankschalen mogelijk.