Get Adobe Flash player

Prijslijst: Lichaamswerk & Wellness Behandelingen, alleen mogelijk op uw locatie.

De prijzen van de (klantgerichte) behandelingen die ik, Arie, als opgeleid Wellness Masseur voor u mag verzorgen (alleen mogelijk op uw locatie), liggen tussen de  € 35,-  &  € 60,-. Voor deze prijs kunt u rekenen op een ontspannende behandeling   (U tot rust brengen met de handen) met een duur van ongeveer 60, 75 of 90 minuten naar keuze op uw eigen locatie.

De prijs van een behandeling Hotstone Massage bedraagt 50 euro voor de duur van ongeveer 75 minuten.

De prijs van een behandeling Shiatsu/Stoelmassage/Voetreflex Massage bedraagt 35 euro voor de duur van ongeveer 60 minuten.                     (Vraag naar de aantrekkelijke korting bij 2 of meerdere shiatsu/stoelmassages aansluitend op dezelfde locatie).

De prijs van een behandeling Voetreflex Massage bedraagt 35 euro voor de duur van ongeveer 60 minuten. Indien u een specifieke klachtenbehandeling wenst, gaarne van te voren uw klacht(en) aangeven zodat tijdig het plan van behandeling gemaakt & met u besproken kan worden.

Een combinatie van Lichaamswerk & de diverse Wellness Massages is mogelijk in overleg & op afspraak. De prijs van de behandeling bedraagt 60 euro voor de duur van ongeveer 90 minuten.

Voor Jongeren(tot 23 j.)/Studenten/Partner/Vriend(in)en/Mindervalide & 65+ een aantrekkelijke korting mogelijk na  het tonen van een geldig legitimatiebewijs.

Kortingen gelden  niet  voor: (een enkele) Shiatsu/Stoelmassage, wel bij minimaal 2 behandelingen per bezoek op uw locatie en/of in combinatie met een Voetreflex Massage behandeling.

Abonnement voor alle behandelingen mogelijk. Informeer is naar de aantrekkelijke kortingen !!! Geldigheid van abonnementen is 1 jaar vanaf de datum van aankoop. In overleg gespreide betaling vooraf contant of per bank mogelijk. Er worden geen (betalende) behandelingen op het prive adres van de Wellness Masseur verzorgd!

Het is mogelijk alle te bieden behandelingen Lichaamswerk & Massage's bij uw Bedrijf, Thuis, Party adres of uw Locatie te verzorgen. Naast de kosten voor de door u gekozen behandeling(en) vraag ik wel op basis van kilometer vergoeding reiskosten & eventuele kosten voor het parkeren. Reistijden worden niet in rekening gebracht mits binnen een straal van 40 km.

De prijs voor de te bieden Massage's (voor of tijdens) uw Party vanaf (minimaal) 5 personen bedraagt 125 euro, voor de duur van ongeveer 25 minuten per persoon. Dit bedrag is eveneens exclusief de reiskosten & eventuele kosten voor het parkeren. De GastVrouw/Heer is Gratis!

 

De (eventueel) ontvangen Fooien in 2018 zullen door mij aan het Hersen - fonds worden gedoneerd.

 

Belangrijke overige informatie:

 

De reden dat er geen BETALENDE Wellness Behandelingen gegeven kunnen worden op het prive adres is, omdat het in strijd is met de regelgeving in de splitsingsakte van het appartement van Wellness Masseur, Arie.

Indien de weersomstandigheden het toe laten woont Wellness Masseur Arie, gedurende de maanden april, mei, juni, juli, augustus, september & oktober van het jaar, in een zomerverblijf adres te Rockanje. Vanaf de locatie waar de masseur op dat moment verblijft (priveadres te Hoogvliet of zomerverblijf te Rockanje), zullen  de reiskosten in overleg met u vooraf worden bepaald & in rekening worden gebracht. Uiteraard met uitzondering van een eventuele Voordeel Actie  !

 

Betalingen dienen vooraf contant of kunnen vooraf via telebankieren worden voldaan.

 

Voor meer informatie kunt u mij bereiken door hier te klikken.

 

Wellicht is een relax/ontspannende Wellness Massage behandeling, op haar of zijn eigen locatie, een leuke GeschenkTip als Cadeubon?