Get Adobe Flash player

Shiatsu / Stoelmassage binnen uw Bedrijf of Locatie

 

De bijzondere methode die Shiatsu/Stoelmassage is, wordt amma genoemd, wat vrij vertaald ongeveer ‘tot rust brengen met de handen’ betekent. De methode verspreidde zich naar het Westen, waar ze onder de naam Shiatsu werd geïntroduceerd. De masseur spant zich in om talrijke punten langs de meridianen te stimuleren - in de rug, de nek, de armen, de handen, de heupen & de schedel, waardoor de energiestroom groter wordt.

 

Omdat de cliënt niet uit de kleren hoeft zal men weinig moeite hebben om in de speciaal ontworpen massagestoel plaats te nemen. De massage zal op uw bedrijf of locatie worden uitgevoerd. Indirect heeft de behandeling eveneens een gunstig effect. De cliënt gaat tijdens de behandeling van denken naar voelen en wordt zich meer bewust van zijn lichaam.

 

Shiatsu /Stoelmassage kan bovendien een behandeling tegen depressie ondersteunen.

 

En kan het ziekteverzuim daadwerkelijk terug dringen, maar ook verhoging van de productiviteit. Deze vorm van massage dient niet op (bijna) zwangere vrouwen te worden toegepast. Shaitsu/Stoelmassage is een waardevolle dienst om op een verantwoorde wijze een positieve bijdrage te leveren aan de gezondheid & het welzijn van Lichaam & Geest.